koplampen verweerd? wij herstellen ze weer als nieuw.

KOplampen dof? nieuwe koplampen zijn duur en overbodig!

Is uw koplamp verweerd?Koplampdokter kan uw doffe koplamp herstellen hierna zijn ze weer als nieuw. Zelfs de meest extreme gevallen weten wij weer in nieuwstaat te krijgen!

Na herstel zijn uw koplampen weer helder hierdoor heeft u weer goed zicht en u kunt veilig deelnemen aan het verkeer.

 

Uw koplampen zullen weer door de APK komen en uw auto ziet er weer goed uit.


Koplampherstel vanaf €45,- incl btw

Heldere koplampen tot 6 jaar

Bel ons vrijblijvend 06 242 502 05

Uw koplampen dof, wat nu?

Maak een afspraak met ons en wij herstellen ze voor u.

Na de behandeling zijn uw koplampen weer als  nieuw.

of Vul het contact formulier in en wij bellen u terug.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Waarom koplampdokter?

Koplampdokter® Nederland Centers zijn specialisten in het renoveren en herstellen van koplampen. Kwaliteit staat hierbij hoog in het vaandel. Al onze centers zijn getraind en maken gebruik van de door ons speciaal ontwikkelde producten, zo kan Koplampdokter® het beste resultaat garanderen.

 

Hoe werken wij! U vult het contact formulier op deze pagina in, hierna zal 1 van onze specialisten contact met u opnemen. Na het maken van een afspraak zullen we altijd eerst beoordelen of we uw koplampen nog kunnen herstellen en we geven een indicatie over het eindresultaat. In 99% van de gevallen kunnen wij uw koplampen herstellen en worden ze weer als nieuw. U kunt dan onder het genot van een kopje koffie wachten, tot dat de Koplampdokter uw koplampen weer als nieuw heeft hersteld. Dit alles voor een goede en eerlijke prijs!

 

Na het herstel zullen wij uw koplampen beschermen met een coating om er voor te zorgen dat uw koplampen ook helder blijven. Wacht dus niet langer en neem snel contact op.

 

Wist u dat wij ook een Facebook pagina hebben.